MaraPlan SAAS -pilvipalvelu

MaraPlan SAAS -pilvipalvelu

unohda Excelit ja paperien pyörittely – siirry digiaikaan!

Katso video

MaraPlan sisältää monipuoliset ja kattavat työkalut henkilöresurssien ja työvuorosuunnittelun kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja hallintaan

Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun

MaraPlan on tehokas työkalu henkilöstöresurssien suunnitteluun ja hallintaan. Ohjelmistolla on jo tuhansia käyttäjiä yli 3000 asiakastoimipaikassa.

Tehostaa ja helpottaa esimiesten työtä

Saat todella konkreettista hyötyä, kun työvuorojen suunnittelu käy helposti ja nopeasti ja työtuntien laskenta palkanlaskentaan on täysin automatisoitu. Esimiesten työajan säästö on ollut asiakkaidemme kokemusten mukaan merkittävää.

Parantaa asiakaspalvelua ja alentaa kustannuksia

Työvuorot kohdistetaan asiakasvirtojen mukaan ja työaika voidaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti. Kustannuksia säästyy, kun ohjelmisto ohjaa suunnittelua annettujen tavoitteiden mukaan ja tuottaa ennusteet kustannuksista sekä työtunneista jo työvuorojen suunnitteluvaiheessa, jolloin niihin voidaan vielä vaikuttaa.

Kaikki tarvittavat toiminnot vaivattomaan työvuorojen suunnitteluun

  • Työvuorojen suunnitteluohjelma, joka on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään
  • Lomien suunnittelu ja laskenta
  • Hallitsee tasoittumisjaksoja ja tuntipankkia
  • Toteutuneiden työaikojen käsittely, joka on mahdollista liittää työajan seurantajärjestelmään
  • Työvuorolistat ja raportit työtunneista, kustannuksista, jne.
  • Myös automaattinen palkkatapahtumien laskenta, joka on mahdollista liittää palkanlaskentaohjelmistoon

Asiakkaiden kertomaa

Holiday Club

“MaraPlanilla suunnittelemme hotelli- ja ravintolapuolen työvuorot. Sinne tallentuvat toteutuneet työtunnit ja saamme sieltä raportteja työaikoihin liittyen. Lisäksi MaraPlan lähettää automaattisesti tunnit, palkanlisät ja ylityötunnit Mepco Palkat -järjestelmään”

Kotkanravintolat

“MaraPlanin helppous on selkeästi vähentänyt meiltä henkilöstöhallintaan kuluvia työtunteja. Kaikkea tietoa ei tarvitse säilyttää paperilla ja vihkon kulmissa, vaan ohjelmisto pitää tiedoista huolta. Käytämmekin nykyään keskitettyä henkilöstöhallintoa, jossa yksi henkilö tekee useamman toimipaikan työvuorolistat. Tämä ei onnistuisi ilman MaraPlania.”

Rotuaarin apteekki

”Meillä on työvuoroissa yli 20 henkeä yhdessä toimipaikassa, osa-aikaisia ja kokopäiväsiä työntekijöitä. Maraplanin avulla työvuorojen suunnittelu on helppoa ja se on vastannut odotuksiimme. Maraplanin avulla pystymme seuraamaan paljonko yksi työpäivä maksaa palkkojen suhteen.”

Alepa
The Body Shop
Restamax
Tokmanni
Teboil
Ikea

Integraatiot

Palkanlaskenta, johon tuotetaan automaattisesti palkkalajikohtaiset tapahtumat

HR, joka toimii henkilötietojen masterjärjestelmänä ja päivittää henkilöiden tiedot MaraPlaniin

Työajan seuranta, josta voidaan tuottaa toteutuneet työvuorot

Johdon järjestelmät, joihin MaraPlan voi tuottaa monipuolista tietoa työvuoroista, tunneista ja kustannuksista

Helppo ja nopea käyttöönotto

Kouluttajamme käynnistävät ohjelmiston tuotantokäytön sovittuna koulutuspäivänä, jonka jälkeen asiakkaalla on valmiudet käyttää ohjelmistoa ja sen eri toimintoja. Toteutamme koulutuksen haluamallanne tavalla joko henkilökohtaisesti paikan päällä, meidän koulutustiloissamme tai etäkoulutuksena.

Helppo ja nopea käyttöönotto

Tilaa ilmainen etäesittely

Ota yhteyttä – esittelemme mielellämme ohjelmistoamme ja kerromme juuri sinun yrityksellesi sovitetusta ratkaisusta.

Kati Häkkinen

MaraPlan vähentää työvuorojen hallintaan tuhlaantuvaa energiaa

Vuonna 2010 Lahden ainoan fine dining -ravintolan, Ravintola Roux’n, yrittäjät Kati ja Sami Häkkinen olivat ongelman edessä: Yritys oli kasvanut mukavasti, mutta samalla työntekijöiden määrä oli käynyt niin suureksi, että manuaalinen työvuorojen hallinta alkoi olla hankalaa. Onneksi avuksi löytyi MaraPlan työvuorosuunnitteluohjelma.

“Mitä enemmän on henkilökuntaa töissä ja mitä useammassa työpisteessä, sitä helpommaksi työvuorojen hallinta käy, kun se on digitalisoitu”, Kati Häkkinen toteaa. Aikaisemmin, kun työvuorot kirjattiin manuaalisesti, syntyi väistämättä inhimillisiä virheitä. MaraPlan laskee virheettömästi ja automaattisesti kaiken, kuten esimerkiksi lisät ja työtuntien kokonaismäärän.

Kati Häkkinen on erityisen tyytyväinen MaraPlanin asiakaspalveluun: “Saa aina tukea, kun soittaa, sieltä autetaan. Asiakaspalvelu MaraPlanilla on oikein hyvä!” Lisäksi Häkkinen muistuttaa, että MaraPlan on ainut, joka toimii Suomessa vastaavassa laajuudessa.

Nyt, 7 vuotta myöhemmin, Häkkisten ravintolat kukoistavat ja MaraPlanin ansiosta energiaa ei tuhlaannu työvuorojen hallintaan.

Ravintoloissa työskentelee yhteensä noin 30 henkeä.

Kati Häkkinen
Ravintola Roux
Bistro Popot

Helpdesk käyttäjien tukena

MaraPlanin käyttäjän ei tarvitse arvailla, miten ohjelmistoa tulisi käyttää. Soittamalla tai lähettämällä sähköpostia helpdeskiin, saa vastaukset ongelmiin välittömästi tai nopealla vasteajalla. Helpdeskiä hoitaa oma henkilökuntamme, joka tuntee omat tuotteemme.

MaraPlan SaaS pilvipalvelun edut

Huoleton MaraPlan SaaS -palvelu

SaaS-palvelussa ohjelmistoa käytetään MaraPlanin palvelimilta internetin kautta. Palvelu sisältää niin ohjelmiston käytön kuin tarvittavat palvelinresurssitkin. Huolehdimme kaiken ohjelmistopäivityksistä varmistusten tekemiseen.

Turvallinen palvelinympäristö

MaraPlanin palvelimet sijaitsevat kaikki turvallisuusvaatimukset täyttävässä konesalissa ja niiden toimintaa valvotaan 24 h vuorokaudessa 7 päivänä viikossa. Ja kaikki tallennetut tiedot varmistetaan säännöllisesti.

Oman IT:n työkuorma helpottuu

Yrityksen oman IT:n ei tarvitse hankkia palvelimia MaraPlan ohjelman käyttöä varten ja sen seurauksena myös palvelimien ylläpito jää pois.

Palveluun voi kirjautua myös työpaikan ulkopuolelta

Sovellusten käyttö omilta palvelimilta on usein sidottu työpaikan koneisiin (VPN-verkko). MaraPlan SaaS-palvelua käytetään salatun tietoliikenneyhteyden kautta, jolloin sitä voi käyttää myös työpaikan ulkopuolelta.

Helppo integroida muihin tietojärjestelmiin

SaaS palvelussa on vakioitu SFTP palvelin integraatioiden tiedon välitykseen. Tietoliikenne-yhteyksiä ei tarvitse toteuttaa erikseen kutakin liittymää kohti erikseen.

Palkat ja HR

Tieto tuotetaan kerran ja se liikkuu automaattisesti järjestelmien välillä

Integraatiomoduulilla toteutetaan liittymiä eri palkanlaskenta- ja HR-järjestelmiin.

Palkkatapahtumat

MaraPlan tuottaa automaattisesti työaikoihin ja työehtosopimukseen perustuvat palkanlaskennan tapahtumat kuten työtunnit, vuorolisät, pyhätyö, poissaolot, jne. Liittymän avulla säästetään huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun tiedot siirretään sähköisesti palkanlaskijan käsiteltäväksi.

Henkilöiden perustiedot

Jos työntekijöiden henkilötietoja ylläpidetään HR (henkilöstöhallinnon) järjestelmässä, voimme toteuttaa liittymän, jolla henkilöiden perustiedot tuodaan MaraPlaniin. Uudet työntekijät tai muuttuneet tiedot ovat aina ajan tasalla.

Integraatiomoduulilla toteutetaan liittymiä eri palkanlaskenta- ja HR-järjestelmiin.

Business Intelligence

Tietoa johtamisen tueksi

Yrityksissä yleistyvät erilaiset business intelligence -järjestelmät, jotka yhdistävät ja analysoivat eri lähteistä, esimerkiksi myymäläjärjestelmästä saatavia tietoja. MaraPlan tarjoaa tähänkin toimivan tietolähteen, josta voidaan tuottaa tietoa työtunneista ja kustannuksista melkeinpä millä tarkkuudella tahansa. Integraatiomoduulin avulla tiedot tuotetaan MaraPlanista yleensä ajastetusti ja toimitetaan automaattisesti eteenpäin asiakkaan käyttämään business intelligence -järjestelmään.

Tietoa työvuorosuunnittelun ohjaukseen

Tiedon tuottaminen toimii myös toiseen suuntaan. MaraPlanissa voidaan suunnittelua ohjata tunnuslukujen avulla. Ohjaavat tunnusluvut perustuvat useimmiten työtunti-, myynti- tai asiakasmäärätavoitteisiin. Tarvittavat lähtötiedot voidaan tuoda MaraPlaniin myös muista järjestelmistä, joissa luonnostaan käsitellään budjetteja tai ennusteita.

Ota meihin yhteyttä

Kun käytössäsi on MaraPlan työvuorosuunnittelu­ohjelma, voit tarjota lisäpalveluna My Maraplan palvelun.

Lue lisää My MaraPlanista

Yhteys

Kalevi Korpi

Kalevi Korpi
Myyntipäällikkö, työaikaratkaisut
Ylistönmäentie 33
40500 Jyväskylä
Puh. 020 744 2667

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä – Kerromme mielellämme lisää MaraPlanista

Back to top